telefon

Despre noi

Man With Mop And Wet Floor Sign

Imaginea vinde si atesta profesionalismul de care o firma se face responsabila. Cel mai important detaliu ramane curatenia. Pentru asta, este necesara o logistica adecvata care sa asigure spatii complet igenizate, impecabile.
DC Facility exista pentru ca toate firmele sa aiba accesul la servicii profesionale de curatenie, servicii complet personalizate si adaptate cerintelor actuale ale pietei. Pentru noi, curatenia este o prioritate si ,totodata, o buna oportunitate de a ne dovedi standardul.
Prin servicii profesionale de curatenie intelegem:
– personal calificat, bine organizat, prompt si concentrat asupra fiecarui detaliu
– echipamente de ultima generatie si solutii de curatat furnizate direct de la cele mai prestigiosi producatori in domeniu. Produsele utilizate sunt certificate si avizate de Ministerul Sanatatii Publice din Romania
Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii de calitate persoanelor juridice (institutii, birouri, cabinete medicale, spatii comerciale de mari si mici dimensiuni, spatii de productie, spatii de depozitare, etc.).
DC Facility iti propune sa devina un partener de durata, mereu disponibil in ceea ce inseamna rezolvarea problematicii curateniei.
Serviciile oferite de DC Facility inseamna confort si crearea unei imagini reprezentative pentru firma pe care o detii. Suntem o echipa care pune accentul pe comunicarea directa cu clientul, astfel incat rezultatul sa corespunda in totalitate cu planul initial.
De asemenea, iti oferim posibilitatea sa reduci cu mult cheltuielile in ceea ce inseamna curatenia la locul de munca. Mai exact, alaturi de DC Facility elimini cheltuielile pentru aprovizionarea cu echipamente de curatenie si consumabile.
Si pentru ca stim cat de important este programul tau si al angajatilor, suntem flexibili si ne putem adapta cerintelor. Efectuam servicii de curatenie inainte sau dupa program, in functie de necesitati si in functie de tipul activitatilor pe care le desfasori. Cu DC Facility castigi timp pentru activitatile care conteaza si economisesti resurse materiale/umane importante.
Alegand DC Facility ai garantia unor rezultate impecabile pentru spatiile in care iti desfasori activitatea zilnica.